Български
English
Русский
Акватоничен басейн

Във воден обем от около 150 куб. метра - Акватоничният минерален басейн в Балнеокомплекс АкватониК, можете да се насладите на прекрасен хидромасаж от глава до пети. Единственият басейн в България, в който няма да скучаете дори за миг. Басейнът не е плувен, а разполага с хидромасажни функции, чрез които да релаксирате. Около час ще Ви е необходим, за да доставите на тялото си това изживяване чрез 57- те масажни дюзи. Редът е без значение. Може да започнете от:

Китайски масаж на ходилата - лежейки в подводен шезлонг с крака срещу дюзите, масажирате най- важната част от тялото си.

Пътека Super Nova - масажът започва от глезени, колена, ханш, гърди и гръб. 16 двойноротиращи дюзи ще раздвижат кръвта Ви.

Плуване срещу течението- нова функци за тези, които биха искали да поддържат тялото си в кондиция.

Водопад - умерена струя вода пада върху рамената и врата Ви, като по този начин масажира подлежащите мускули.

Релакс чрез зона Super Nova “Вентури”- разположени по цялата дължина на акватоничния басейн масажират подбедрици, бедра, ханш, гръб. Специално монтираният парапет спомага за по- лесното придвижване.

Коремен и генитален масаж - силна струя масажира коремната област, бедрата и глутеосите. Специална ръкохватка спомага за задържане на тялото над водната струя.

Ъглов басейн с пейка и 16 двойноротиращи дюзи, разположени от двете страни на облегалката масажират гърба и кръста Ви.

Специално монтираните фини пръскачки за врата над пейката на ъгловия басейн масажират фино прешлените.

Радонов минерален басейн при Т-42°С /джакузи/

/не се препоръчва за хора, страдащи от хипертония и разширени вени/.

За поддържането на формата можете да използвате още и подводните бягащи пътеки/ aqua running/, както и колело /aqua biking/.

Уважаеми гости,

За Вашето здраве и хигиена носенето на плувни шапки е задължително!

 

Позволете ни да се погрижим за Вас!